Congres Gedragsproblemen 3.2
 

Congres Gedragsproblemen in de klas 4.A

Donderdag 30 maart 2017 - De Reehorst, Ede

Een geheel nieuwe versie van dit succesvolle congres: op een praktische manier komt aan de orde hoe je als leraar en leerlingbegeleider om kunt gaan met kinderen die probleemgedrag vertonen. Hoe je orde houdt in de klas en hoe je omgaat met specifiek gedrag bij stoornissen als Autisme, ADHD en ODD. Aan de orde komen ook nieuwe media en pesten, groepsdynamica, motivatietechnieken en pedagogische tact en pedagogisch vakmanschap.

In de ochtend plenaire presentaties van Dr. Sui Lin Goei, Anton Horeweg en Peter Mol. In de middag praktische workshops voor leraren en begeleiders in het basis- en voortgezet onderwijs en mbo.

Aan de orde komen o.a.:

- Omgaan met moeilijk gedrag in de klas
- Motivatietechnieken
- ADHD, ODD, Autisme, Taal spraakstoornissen
- Radicalisering
- Kinderen met trauma in de klas
- Cyberpesten en sociale veiligheid op school
- Pedagogisch vakmanschap

Doelgroep

Leraren in het basis-, voortgezet- en mbo onderwijs, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders, intern begeleiders, ambulant begeleiders en remedial teachers.

 

Locatie

Congrescentrum De Reehorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op 250 meter van treinstation Ede-Wageningen (intercitystation) en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30.

Accreditatie

Registerleraar: gevalideerd door Registerleraar voor 6 RU (nummer qDbRaQYRsz).       

mojoimagealt-41-alt

NIP-eerstelijnspsycholoog: geaccrediteerd voor 6 punten (nummer ID 239908)       mojoimagealt-34-alt

Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.

Locatie

Congrescentrum De Reehorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op 250 meter van treinstation Ede-Wageningen (intercitystation) en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30.

Toegangsprijs

€ 239,– excl. btw, inclusief lunch, koffie/thee en borrel na afloop.

Groepskorting

Het congres Gedragsproblemen in de klas is ook uitermate geschikt als studiedag voor een team. Wanneer u zich tegelijk inschrijft met 5 personen of meer dan ontvang u 5% korting op de totale entreeprijs. Vanaf 10 personen ontvangt u 10% korting.

Studentenkorting

Er is een beperkt aantal studententickets verkrijgbaar tegen 40% korting. De korting geldt voor voltijd studenten aan het HBO of WO onderwijs.

mojoimagealt-11-alt 

Annulering

Wilt u uw inschrijving annuleren dan kunt u een e-mail sturen naar: congres@lannoocampus.nl
Annuleren is kosteloos mogelijk t/m drie maanden voor de congresdatum. Daarna worden er € 35,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen vijf weken voor de congresdatum kunnen wij helaas geen restitutie verlenen. U kunt dan wel kosteloos een collega ter vervanging laten deelnemen, of kosteloos deelnemen aan een vergelijkbaar volgend congres.

 mojoimagealt-16-alt mojoimagealt-17-alt

mojoimagealt-15-alt

HOME